29.6.2010

Rottinkinen pyöräkoriJa pitäähän pyörän saada arvoisensa kori...sopivaa olen hakenut tuntikaupalla. Lopulta löytyi lähempää kuin uskoinkaan eli helsinkiläisestä nettikaupasta. Halusin juuri tuollaisen aidon rottinkisen, jonka saa napattua mukaansa ostoksille.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kori! Itse olen myös etsinyt rottinkista polkupyörän koria. Voitko kertoa nettikaupan nimen myös minulle?

  VastaaPoista
 2. Taisin olla myös ensimmäinen kommentin jättänyt ainakin... :) Itsellä myös haaveena vanha talo. Tosin se saattaa myös toteutua. Usko vaan meinaa sen kanssa loppua kesken. Talo on vanha (1800-1900 luvun vaihteessa rakennettu miehen kotitalo) ja remonttia pitää tehdä mm. vessa tehdä alusta asti, keittiö uusia, putkia vetää, sähköjä laittaa ym. ja aikaa menee...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa!!! Ensimmäinen lukija!!!

  Pyöräkori oli ostettu sellaisesta kaupasta kuin www.piironki.fi

  Valitettavasti kori itsessään oli lopulta minulle pettymys...kaunishan se oli, mutta pohja oli tehty vanerilevystä, joka teki korin painavaksi ja myöskin epäkäytännölliseksi sadesäällä.

  Ostin lopulta korin Elimäen korikeskuksesta mökkimatkalta...ei ihan yhtä kaunis, mutta paljon kevyempi.

  Tuollaista oikein kauniinväristä koria on todella hankala löytää...vinkkinä jollekin sisustusyrittäjälle, niin tuollaisille olisi kyllä tarvetta...

  VastaaPoista
 4. Tässä on kiva kori myös irroitettava ja halpa.
  http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=152330478

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!