13.5.2011

Perjantai 13. päivä

Vieläkö te olette taikauskoisia kyseisen päivän suhteen? Ajattelin lähteä tyttäreni kanssa ostoksille Helsinkiin ja lähtiessämme mietin vielä, että onko tässä nyt järkeä...vähintään tulee kolhu auton peltiin, kun jätän sen metroparkkiin tai joku muu epäonni kohtaa matkalla.

Mitä vielä...meillä oli mahtava reissu ja löysin ihania uutuuksia vaatekaappiin, upean hiuskoristeen häihin ja lisäksi meillä oli erittäin ihana visiitti Laura Ashleylle.

Laitankin kuvia heti, kun ehdin purkaa kamerasta.

Joko muuten olette ehtineet käydä Sevelynin myymälässä Porvoossa? Siellä myydään aivan ihania Noa Noan lastenvaatteita lapsille ja paikka saa kerrassaan pään pyörälle. Myös kauniita vaatteita pojille - myös isommille on tarjolla. Käykää ihmeessä vilkuilemassa, jos vierailette Porvoon vanhassa kaupungissa kesällä.

Ja muistattehan käydä kirkon luona olevassa Pienessä suklaatehtaassa. Tuo on Brunbergin tehtaanmyymälän ohella ihan must. Suklaa on niin mahtavaa, että parista palasta tulee aivan tyytyväiseksi :o) Lakritsisuklaa on parasta, jos olette niin onnekkaita, että sitä sattuu olemaan hyllyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!