25.10.2011

Ihanat uudet talvikengät

Elloksen tarjouskupongit kolahtivat postilaatikkoon eilen ja pitkän odotuksen jälkeen talven toivekengät löytyivät vihdoinkin Elloksen varastosaldolta, joten nyt odottelen innolla niitä kotiin.

Nämä Emma Natural Comfort kengät sisältävät villaisen vuorikarvan, joten uskoisin, että tänä talvena saa tepastella varpaat lämpimänä :o)
Ja tyttö saa lisäksi joululahjaksi nämä ihanat Kavatin Thilda talvikengät (löytyy myös pienet koot):Meillä lapset ovat toistaiseksi aina käyttäneet Kavatin kenkiä ihan siitä syystä, että ne on yksinkertaisesti ihan ne parhaat! Talvikumppareita ei tarvita ollenkaan, sillä nuo kestävät vettäkin. Lisäksi sisällä oleva vuori on villaa ja villasukkiakin tarvitaan vain ihan kylmimmille keleille.

Kavatin kenkiä valmistetaan kuitenkin vain kokoon 33 saakka ja poika tarvitsisi isommat eli jos jollain on vinkata yhtä hyviä muita merkkejä, niin kiitollisena otan vinkit vastaan. Tärkeimmät ominaisuudet ovat: hyvä lesti, nopea pukea, vedenkesto ja lämmin jalkine.

1 kommentti:

  1. Kuva olikin pettävä ja Emman kengät olivat ihmeellisen huonoa laatua. Kavatin kengät sensijaan priimat, kuten aina :o)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!