27.11.2013

Pitikö avata Odd Mollyn sivut?

No niin, vahinko pääsi tapahtumaan. Sormi painoi nappia ja HUPS - Odd Mollyn sivut aukesivat silmieni eteen. Kaiken lisäksi ehdin näkemään jo sen unelmien täyttymyksen - juuri sopivan paidan joulukuun juhliin. Joka on kuitenkin riittävän tavallinen myös arkikäyttöön. Ja lämmin kaiken lisäksi.

Syksyllä ostin jo kaksi Odd Molly paitaa Tukholmasta, joten ei ollut mitään aikomusta tilata yhtään mitään. Piti vain kurkistaa, että onko jotain kivaa, jota voisi joulun jälkeen mahdollisesti tilailla alesta.

Joka tapauksessa EN tilannut paitaa ensi näkemältä. Vedin henkeä ja maltoin etsiä, että mistä paidan saisi mahdollisimman edullisella tavalla (löysinkin alennushinnalla kyseisen tuotteen). Sitten vietin rauhassa iltaa lasten kanssa.

Vielä monen tunnin jälkeen paita kuumotti yhtä kovasti. Tein siis päätöksen, johon jokainen järkevä nainen päätyisi ja tilasin lahjan itselleni joululahjaksi. Tai siis ennakkolahjaksi, sillä pitäähän paidan päästä niihin juhliin. No niin, yksi mieleinen lahja siis hankittu!

Tarinan opetus - älä vaan avaa Odd Mollyn sivuja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!