1.3.2015

Täydellinen nahkatakki By Pia´silta

Pitkästi olen pyrkinyt pitämään silmät auki, jotta löytäisin täydellisen nahkatakin. Moni nettikauppa on varmasti ollut helisemässä kanssani, kun olen tilaillut ja palautellut takkeja. 

Nyt kuitenkin By Pia´sin Primebootsin nahkatakki ihastutti niin paljon, että ajoin samantien liikkeeseen sitä sovittelemaan ja olihan se sitten IHAN PAKKO ostaa. 

Toivon, että tässä olisi nyt sellainen klassikko, jonka voin sitten joskus lahjoittaa vaikka tyttärelleni. Nahka on ihanan pehmeää ja takki varmasti käytössä vain paranee. Nyt kevättalvesta lämpöä saa lisäämällä alle pitkän neuleen ja lämpöisen huivin. Tuo kaunis pitsireunainen neule löytyy myös By Pia´sin nettikaupasta ja ajattelin tilata senkin vielä itselleni nettikaupasta, kun se oli myymälästä jo loppunut.

Musta ei muuten ole lainkaan minulle paras mahdollinen väri, mutta takin pinta on vähän antiikkisempi ja aavistus harmahtava - se pehmentää takin väriä sopivasti ja tuomalla vähän lämpöä huivin avulla, niin uskon, että tämä takki tulee pitkäaikaiseen käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!