14.8.2011

Ihana pupupoika

Reilu viikko sitten meille kotiutui pieni pupupoika. Aivan ihastuttava pikkukaveri lapsille ja lasten mentyä nukkumaan se kömpii meidän syliin nauttimaan rauhallisesta iltahetkestä.

Kanin valokuvaaminen on muuten melkoinen taitolaji...jotta silmät eivät loista punaisina, niin kuva pitäisi ottaa ilman salamaa. Ja kun sen kuvan saa napattua, niin pupu on jo ehtinyt liikahtaa moneen kertaan...mutta edes yksi onnistunut otos oli laittaa tänne.

Tämä poika on on oikein kiltti luonteeltaan ja ei toistaiseksi ole vielä onnistunut hajoittamaan yhtään mitään...uskoo jopa kieltoja :o) Mutta melkoinen papanapoika on kylläkin eli syö kokoajan ja sitten toisesta päästäkin tulee. Onneksi osaa tehdä suurimman osan ihan omaan vessakuppiinsa.

Kuka osaisi kertoa vaan, että oppiiko se vielä kävelemään parketilla? Tällä hetkellä tuntuu, että tarrasukkia tarvittaisiin, sillä muuten tassut nimittäin osoittavat neljään eri ilmansuuntaan. Näin siis pupu voi liikkua vain matoilla ja niitä meillä on valitettavan vähän...alamme kai sitten rakentelemaan sille omia käytävämattoja, heh. Mutta onhan tietysti hyvä, että se ei näin pääse ollenkaan niihin paikkoihin, joissa meillä on eniten johtoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!