7.8.2011

Legolandissakin piti tietysti käydä
Kylläpä oli kertakaikkiaan Legoland muuttunut ja kasvanut sitten minun lapsuus- ja nuoruusvuosien. Nooh...onhan niistä vuosista jo aikaakin...

Lähdimme erittäin aikaisin aamusta ajelemaan kohti Legolandia ja olimme Billundissa jo ennen yhtätoista. Mutta niin olivat tuhannet muutkin vierailijat, joten oli onni, että meillä oli ennakkoon netistä ostetut liput. Näin ohitimme kaikki jonot ja näytimme vain viivakoodit portilla - kätevää ja suositeltavaa.

Sisällä ei sitten tarvinut enää maksaa laitteista, vaan kaikki elokuvat, meriakvaario, laitteet yms. sisältyivät hintaan. Syöminen ja juominen olivat kuitenkin lähes tähtitieteellisissä hinnoissa, joten on viisasta pakata riittävästi juomaa ja vähän evästäkin kassiin. Monet vetivätkin perässään eväskoreja niinkuin Puuhamaassa konsanaan.

Me viihdyimme Legolandissa ihan koko päivän. Moniin vuoristoratoihin ja esim. Tukkijokeen sai jonottaa tosi pitkään (n. 30-45 minuuttia). Onneksi se ei tullut yllätyksellä ja monissa laitteissa oli merkitty myös arvioitu odotusaika.

Suosittelemme Legolandia lämpimästi, mutta se sopii mielestäni parhaiten n. 4-12 ikäisille lapsille. Isompien mielestä voi jo tuntua lapselliselta ja pienemmille on taas laitteita melko vähän ja ns. isompien puolella eivät pääse oikein mihinkään mukaan. Mutta laitteita siis riittää eli jos muistat lapsuudestasi pienehkön paikan ja vain pienille suunnattuja laitteita, niin lisää tarjontaa on tullut aivan huimasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!