27.10.2013

Suloiset kaninpoikaset hurmaavat


Poikaset rivissä
 


 
 
 
 
 
 
 
Vetää sanattomaksi - niin suloisia kaninpoikasia!

Ja uskalsin päästää ne uusille Af Swedala -lakanoille, jotka myöskin vastasivat odotuksia. Joskin ruotsalaisissa lakanoista tuppaa puuttumaan ne pienet kädenreiät, jotka helpottavat lakanan pujotusta. Samaan ongelmaan olen törmännyt mm. Ikean lakanoissa. Mutta oikein ihanat ovat ja paksua, laadukasta puuvillaa. Toivottavasti siis kestävät käytössä monet vuodet.

Takaisin siis kaneihin. Tänään on poikasilla ikää 3 vk ja oppivat uusia asioita hämmästyttävään tahtiin. Pari viikkoa sitten olivat vielä avuttomia nakkeja ja nyt jo tutkivat maailmaa uteliaina. Erittäin reippaita poikasia ovat ja alusta saakka lapsiin tottuneita.

Ainakin nämä kaksi kania etsivät vielä kotia, joten niitä saa kysellä. Sukupuolet ovat vielä pieni arvoitus, mutta eivätköhän nekin selviä tässä muutaman viikon sisällä.


Kaninpoikanen etsii kotia
Ja tässä vielä lähikuvaa tekstiileistä. Pussilakanoissa oli toinen puoli valkopohjainen ja toinen puoli harmaapohjainen.  Harvemmin innostun erityisemmin lakanoista, mutta näiden hankkimista olen harkinnut koko kesän...pakko hehkuttaa siis pikkuisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!