14.10.2013

Täällä on tapahtunut ihmeitä - kaninpoikasia kaupan


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meillä asustaa kaksi ihastuttaa kania, jotka taisivat ihastua myös toisiinsa, sillä saivat aikaiseksi viikko sitten koko pesällisen poikasia. Äitipupu on risteytyskani, jonka äiti on leijonaluppa ja isä risteytyskani (mm. hermeliiniä, leijonaharjasta ja leijonaluppaa löytyy suvusta). Pentueen isä on suloinen musta kääpiöluppa - täysin puhdasrotuinen.

Naaraskani on erittäin notkea ja olisi varmasti helposti koulutettavissa estekaniksi - valtavaa ponnistusvoimaa ja luontaista uteliaisuutta löytyy. On myös erittäin ystävällinen ja hellyyttävä rouvapupu. Isä taas on mammanpoika, joka viihtyy sylissä kuin koira eli mieluiten jalat kohti kattoa ja nauttien hyvästä maharapsutuksesta. Arvaatte varmasti, että tässä perheessä äitipupu määrää kaapin paikan...

Ja tässä on tämä kahdeksan päivän ikäinen poikue - 6 kpl mitä suloisempia nassuja. Vielä ei osaa sanoa, että tuleeko näille isän kiiltävä karva vaiko emän pörröisempi turkki. Myös korvien suhteen aika näyttää (eli tuleeko luppaa vai pystyä)...nyt ne vielä viihtyvät pesässä yhdessä kasassa ja kävivät vain hetken meidän kuvattavana. Vaikeaa oli - ensimmäisessä kuvassa yksi onnistui kääntämään pepun kameralle :o)

Sukupuolia ei ole vielä saatu selville, mutta pentuja voi jo tiedustella minulta blogin kautta ja viikon tai kahden päästä sukupuoletkin selviävät. Pennut asustavat siis Porvoossa.

Luovutusikäisiä nämä suloisuudet ovat joulukuun alussa.
Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!